Floetrol kosten

Floetrol is een middel dat je toevoegt aan je emulsie- of acrylverf, zodat deze langzamer opdroogt. Dit kun je doen voor zowel binnen- als buitenverf. Dit heeft als voordeel dat de verf beter vloeit en minder strepen of afdrukken laat zien. Ook kun je dan beter een beter resultaat krijgen in extreme omstandigheden, zoals in de zon of in de wind. Vooral bij gebruik van een verfspuit wordt Floetrol veel toegepast, omdat het dan de nozzle niet blokkeert en een betere dekking realiseert. Als je Floetrol aan je muurverf toevoegt en het vervolgens met een roller aanbrengt, lijkt het alsof je het gespoten hebt. Hoeveel je precies betaalt voor Floetrol, kun je hier lezen.

De kosten

Floetrol kun je het beste online kopen. De meeste bekende bouwmarkten hebben dit niet op voorraad. Er is enig prijsverschil online, dus je kunt soms een paar Euro’s besparen als je verschillende websites bekijkt. Vergeet niet de verzendkosten hierbij te rekenen. In de volgende tabel vind je de prijs, inclusief btw.

Product Prijs
Floetrol 1 liter €18,50 – €20

Vergelijk offertes

Wil je graag in contact komen met een specialist of een vakman, dan kun je dit doen via onze vergelijkingstool. Je vult de gegevens omtrent jouw klus in en de tool zal je hiervoor een aantal offertes sturen van betrouwbare specialisten uit jouw omgeving. Deze kun je met elkaar vergelijken en tot een weloverwogen beslissing komen wat betreft jouw schilders klus.

Wat kost een schilder precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij schilders in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Wij bieden je deze service gratis en vrijblijvend aan.